Pravilnik o zasebnosti

Podjetje 123 HIŠKA, nepremičnine, d.o.o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Zato smo pri nudenju naših storitev preko spletne strani zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov. 

Podjetje 123 HIŠKA, nepremičnine, d.o.o. se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali prek spletne strani www.123 HIŠKA, nepremičnine,.si, po e-pošti ali drugače uporabljeni v skladu s Politiko varovanja osebnih podatkov, da vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

Upravljavec vaših osebnih podatkov je podjetje 123 HIŠKA, nepremičnine, d.o.o., Cesta 25. junija 1B, Kromberk, 5000 Nova Gorica.
Pooblaščena oseba v zvezi z varovanjem osebnih podatkov vam je dosegljiva na [email protected]

1.Kategorije osebnih podatkov

Pridobljeni podatki, ki jih hrani upravljavec zbirke osebnih podatkov:

 • e-poštni naslov

 • ime in priimek

 • podatki o projektu

 • naziv podjetja

 • fizični naslov

 • telefon

 • GSM

2.Nameni obdelave osebnih podatkov

Upravljavec 123 HIŠKA, nepremičnine, d.o.o., Cesta 25. junija 1B, Kromberk
5000 Nova Gorica, bo podatke, ki jih je pridobil od uporabnikov, uporabljal samo za namene komuniciranja glede oddanega povpraševanja.

Vsi podatki, zbrani na zgoraj navedeni pravni podlagi, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani, in ne bodo posredovani tretjim osebam brez vaše privolitve.

Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno zaprosili za soglasje.

3.Čas hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo časovno neomejeno oz. do preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

Če bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

4.Varovanje osebnih podatkov

Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Zagotovil bo ustrezno organizacijsko in tehnično varovanje. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Podjetje 123 HIŠKA, nepremičnine, d.o.o. izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varstvo osebnih podatkov.

5.Pravice uporabnikov

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) mora upravljavec osebnih podatkov porabniku na njegovo zahtevo:

 • Potrditi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne, in mu omogočiti vpogled v osebne podatke, ki se nanašajo nanj.

 • Posredovati izpis osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

 • Dati možnost, da popravi ali dopolni svoje osebne podatke.

 • Dati možnost delnega ali celotnega izbrisa osebnih podatkov.

Upravljavec bo vašo željo po preklicu upošteval in najkasneje v 15 dneh dosledno uredil preklic soglasja z nameni obdelave osebnih podatkov.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu s strani upravljavca kakorkoli kršene pravice o varstvu njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornem organu  (Informacijskem pooblaščencu v Republiki Sloveniji).

Vsak uporabnik ima možnost, da se enostavno z enimi klikom v nogi prejetega elektronskega sporočila odjavi od prejemanja sporočil ali pa pošlje elektronsko sporočilo z odjavo na [email protected] ali z odgovorom na konkretno prejeto elektronsko sporočilo.

6.Pogodbeni obdelovalci in območje hrambe

Upravljavec zbrane osebne podatke posreduje tudi svojim pogodbenim obdelovalcem, ki lahko podatke obdelujejo izključno v okviru upravljavčevih navodil in pooblastil in ki so s pisno pogodbo, sklenjeno z upravljavcem, zavezani k zagotavljanju ustrezne ravni varstva osebnih podatkov.

Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju EU ter jih ne iznaša v tretje države.

V okviru zakonskih pristojnosti se vaši osebni podatki razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:

 • ponudnikom poštnih storitev in ponudnikom pošiljanja e-poštnih sporočil, za CRM,  ponudnikom storitev uničenja spisov in nosilcev podatkov, računovodskem servisu;

 • ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdrževanja programske opreme;

 • administratorju in skrbniku spletne strani.

7.Uporaba piškotkov

Kot uporabnik spletne strani www.123hiska.si se strinjate, da se vam v računalnik naložijo piškotki (ang. cookies) za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletne stani, spletno analitiko in napredno oglaševanje. Naložijo se naslednji piškotki:

 • Google Analytics piškotki za analitične namene;

Piškotki omogočajo, da se določene vsebine ali funkcije aplikacije prilagodijo za določenega obiskovalca, glede na njegove izbire ali preference ali glede na lastnosti njegove terminalske opreme. Piškotki za analitične namene omogočajo stalno izboljševanje spletnega mesta.

Navodila za urejanje piškotkov v posameznih brskalnikih:

8.Pravno obvestilo

Vse vsebine, objavljene na www.123hiska.si, so last družbe 123 HIŠKA, nepremičnine, d.o.o. Brez dovoljenja podjetja 123 HIŠKA, nepremičnine, d.o.o. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Podjetje 123 HIŠKA, nepremičnine, d.o.o. ni odgovorno za morebitne težave pri delovanju spletne strani. 123 HIŠKA, nepremičnine, d.o.o. si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin, objavljenih na www.123hiska.si.

Pridržujemo si pravico, da Politiko varovanja osebnih podatkov po potrebi prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

Ta politika zasebnosti je bila ustvarjena 18.10.2023.