Vsak prostor je kot platno, na katerem oblikovalec izrazi svojo edinstveno vizijo in slog. Umetniški detajl pri tem predstavlja ključen element ustvarjanja atmosfere in občutka estetskega zadovoljstva, sozvočje barv, oblik in materialov prostoru doda edinstven značaj, izbira detajlov, tekstur in kontrastov pa prispeva k celostni izkušnji prostora, ki postane odsev posameznikove osebnosti in življenjskega sloga.

Notranje oblikovanje je individualen proces, ki naročniku omogoča, da se povsem prepusti umetniškemu navdihu oblikovalca ali pa se aktivno vključi v oblikovanje prostora, ki bo ustrezal njegovemu življenjskemu slogu in estetskemu okusu.

Končni rezultat je prostor, ki izžareva vizualno privlačnost in se povezuje v harmonično celoto.

Izris prostora

Vizualiziramo ideje

Vizualizacija idej je ključen korak v procesu notranjega oblikovanja, saj omogoča jasen vpogled v to, kako bodo ideje in koncepti videti v končnem prostoru. Začne se z ročnimi skicami, ki oblikovalcu omogočajo hitro izražanje zamisli. Sledijo digitalne skice in 3D modeli, ki ponujajo natančnejši vpogled v prostor. Za še boljše razumevanje koncepta pa oblikovalec ustvarja renderje, ki naročniku omogočajo realističen vpogled in olajšajo sprejemanje odločitev glede notranje opreme prostora.

Izbor in nabava opreme

Oprema priznanih proizvajalcev

Naše oblikovalske rešitve so oplemenitene z notranjo opremo, ki nosi podpis priznanih proizvajalcev. Vsak element v naših projektih tvori harmonijo med estetiko, funkcionalnostjo in prestižem. Z izborom opreme uglednih blagovnih znamk izpostavljamo detajle, ki so ključni za doseganje estetske dovršenosti in funkcionalnosti. Vsak kos pohištva, vsako svetilo, vsaka tekstilija prispeva k ustvarjanju harmoničnega in prestižnega ambienta.
Načrt notranjega oblikovanja

Tloris izrisi, izbor materialov, seznam pohištva

Izvedbena mapa vsebuje vse opise in detajle za izvedbo projekta. V njej so zajeti natančni tlorisni izrisi prostora, izbor materialov, načrti osvetlitve ter tridimenzionalne vizualizacije, ki omogočajo lažjo predstavo končne podobe prostora.

Pohištvo po meri

123 Hiška mizarske storitve

Les je vir navdiha, ki nas povezuje. Naša strast do dela z lesom se odraža v spoštovanju do njegove naravne lepote, vonja, unikatnih značilnosti in izjemne vsestranskosti. Z naravnimi teksturami, toplimi barvami in prijetnim vonjem lesa nagovarjamo čutila ter ustvarjamo avtentično in sproščujoče okolje.

Celostno vodenje in izvedba

Ničesar ne prepuščamo naključju. Verjamemo, da lahko le s celostno vodenim projektom prostor doseže svoj največji potencial, zato smo z vami od ideje do izvedbe.